Luova Ratkaisu Oy

Pyydä lisätietoja

Usein kysyttyä

 

1.Kenelle Lepuski Market Place on tarkoitettu?

 Palvelu on Leppävaaran suuralueen pienyritysten yhteinen markkinointialusta tarjousten ja etujen välittämiseen kuluttajille.
Se toimii yhteistyössä Lepuski-lehden kanssa.

 

2.Mitä palvelu maksaa yrityksille?

Hinnoittelumme on erittäin kilpailukykyinen. Hinnat alkaen 0,50 euroa/pv (+alv.24 %)

Pyydä hinnastomme tästä

 

3.Mitä palvelu maksaa kuluttajille?

 Markkinapaikalla kuluttajat eivät osta suoraan eri yritysten tuotteita tai palveluita.  Emme myöskään veloita kuluttajilta mitään palvelumaksuja palvelun käytöstä.

 

4. Minkälaiseen markkinointiin palvelua voi hyödyntää?

Markkinointialusta kuvaa parhaiten palvelumme toiminnallisuutta. Palveluun voi päivittää 24 h periaatteella erilaisia tarjouksia, ajankohtaisia kampanjoita, alennuksia tai asiakasetuja. Kysy lisätietoja palvelumme eri hyödyntämismahdollisuuksista.

 

5. Voinko hyödyntää palvelua vain jonkin tietyn markkinointikampanjan yhteydessä?

Lepuskin ilmoittajana yrityksenne voi hyödyntää markkinointialustaa juuri omien tarpeiden mukaisesti. Palvelun avauksen jälkeen markkinointialustaa voidaan hyödyntää eri kampanjoiden yhteydessä tai jopa päivittäisten ilmoitusten laatimiseen. Yrityksenne ei maksa niiltä kuukausilta, jolloin palvelulle ei ole käyttöä. Palvelumme hinnoittelu on tehty vastaamaan eri toimialojen yritysten markkinoinnin eri tarpeita.

 

6. Miten kuluttajat löytävät markkinapaikalle?

Paikallislehti Lepuskin jakelu tavoittaa yli 20.000 kotitaloutta. Paikallislehti on tutkitusti tehokkain kanava paikallisten yritysten tunnettuuden kasvattamisessa. Tämän lisäksi käytämme sosiaalista mediaa sekä verkkomainontaa, joiden avulla saavutamme merkittävän kävijämäärän jo kevään 2017 aikana. Pidämme tärkeänä, että potentiaaliset asiakkaat palaavat markkinapaikalle ja hyödyntävät paikallisten yritysten palveluja. Kehitämme täten alueellista mainontaa ja neuvomme yrityksiä onnistuneiden markkinointikampanjoiden läpiviemisessä.

 

 

Yhteystiedot

Viestintätoimisto Luova Ratkaisu Oy

Lepuski-lehti

SuurMatti-lehti

Tutta Toivonen

040 8216 472

tutta@luovaratkaisu.fi

Marika Toivonen

040 8216 473

marika@luovaratkaisu.fi